Koude starters
BORRELBROOD
€ 6,50
BROOD MET DIVERSE SMEERSELS
GEROOKTE ZALM
€ 13,90
MET MOSTERDDILLEDRESSING OP EEN BEDJE VAN RUCOLA
GEROOKTE PALING
€ 16,50
PALING MET EEN GESNIPPERD UITJE
CARPACCIO
€ 13,90
MET RUCOLA, ZONGEDROOGDE TOMATEN, GEROOSTERDE PITJES EN PARMEZAANSE KAAS
WORDEN GESERVEERD MET BROOD EN AIOLI
Soepen
VISSOEP 'T ACHTERHUIS
€ 9,50
RIJKGEVULD MET GEPOCHEERDE VIS
TOMATEN-CREMESOEP
€ 6,00
MET GEHAKTBALLETJES
WORDEN GESERVEERD MET BROOD EN AIOLI
Warme voorgerechten
GEPELDE GAMBA'S
€ 15,00
IN KNOFLOOK-CHILISAUS
GEBAKKEN OSSENHAASPUNTJES
€ 16,00
IN KETJAPSAUS
WORDEN GESERVEERD MET BROOD EN AIOLI
Hoofdgerechten Vis
URKER VISSCHOTEL
€ 30,00
TRIO VAN HEEKFILET, ZALMFILET EN KABELJAUWFILET
GROTE ZEETONG
€ 46,00
GEBAKKEN
ZALMFILET *
€ 26,50
GEMARINEERD, UIT DE OVEN
GEBAKKEN JONGE ZEETONG *
€ 27,50
GESERVEERD MET CITROEN MAYONAISE
KABELJAUWFILET *
€ 25,50
UIT DE OVEN, GEMARINEERD
HEEKFILET *
€ 21,50
GEBAKKEN, MET CITROEN MAYONAISE
Hoofdgerechten Vlees
KIPPENDIJ *
€ 22,50
GESERVEERD MET TERIYAKI SAUS
VARKENSHAAS
€ 22,50
GESERVEERD MET BOSPADDENSTOELENSAUS
BOEREN SCHNITZEL
€ 21,50
GESERVEERD MET BOERENGARNITUUR
TORNEDOS *
€ 33,50
GESERVEERD MET PEPERSAUS EN UI
CHATEAUBRIAND +/- 600 GR. (Vanaf 2 personen te bestellen)
€ 37,50 p.p.
GESERVEERD MET BOERENGARNITUUR EN DIVERSE SAUSEN
Vegetarische gerechten
VEGA SCHNITZEL *
€ 22,90
GESERVEERD MET BOEREN GARNITUUR
WRAP VAN RODE BIET
€ 21,50
GEVULD MET FALAFEL EN CITROENDILLESAUS