Koude starters
MET COPPA DI PARMA, OSSENWORST, FUET EN CHORIZO
MET TONIJNSALADE, BEENHAMSALADE, KIPKERRIESALADE EN SMEERSELS
BROOD MET DIVERSE SMEERSELS
MET MET EEN TRUFFELMAYONAISE EN RUCOLA
OP EEN BEDJE VAN SLA
MET RUCOLA, GEROOSTERDE PITJES, PESTODRESSING EN PARMEZAANSE KAAS
WORDEN GESERVEERD MET BROOD EN AIOLI
Soepen
RIJKGEVULD MET GEPOCHEERDE VIS
MET GEHAKTBALLETJES
WORDEN GESERVEERD MET BROOD EN AIOLI
Warme voorgerechten
MET CRÈME FRAÎCHE EN RUCOLA
IN KNOFLOOK-CHILISAUS
IN KETJAPSAUS
WORDEN GESERVEERD MET BROOD EN AIOLI
Hoofdgerechten Vis
TRIO VAN KABELJAUW, ZALMFILET EN SLIPTONG
GEBAKKEN, REMOULADESAUS EN COUSCOUSSALADE, +/- 350 GR.
GEBAKKEN, MET TAGLIATELLE EN MOSTERDSAUS
GEBAKKEN, REMOULADESAUS EN COUSCOUSSALADE
MET DILLE MARINADE EN GEWOKTE VENKEL EN TOMAAT, UIT DE OVEN
GEBAKKEN, +/- 700 GR., REMOULADESAUS EN COUSCOUSSALADE
GEBAKKEN, MET CITRUS DIP
Hoofdgerechten Vlees
MET SEROENDENG ATJAR EN KROEPOEK
GESERVEERD MET CAMPIGNONROOMSAUS EN EEN AARDAPPELTAARTJE
GESERVEERD MET BOEREN GARNITUUR EN EEN AAPDAPPELTAARTJE
MET CHIMICHURRI, STROGANOFF SAUS EN EEN AARDAPPELTAARTJE
GESERVEERD MET BOERENGARNITUUR EN DIVERSE SAUSEN
Vegetarische gerechten
GESERVEERD MET BOEREN GARNITUUR EN EEN CHAMPIGNONROOMSAUS
DE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET WARME GROENTEN, FRIET, MAYONAISE EN RAUWKOST.
GEBAKKEN AARDAPPELS EN EXTRA GROENTEN ZIJN VOOR € 5,00 PER GARNITUUR BIJ TE BESTELLEN.
SATESAUS, CHAMPIGNONROOMSAUS OF STROGANOFF SAUS BIJ TE BESTELLEN VOOR € 2,50 PER BAKJE.
LIEVER EEN SENIOREN GERECHT? DAT KAN BIJ BOVENSTAANDE HOOFDGERECHTEN MET* ER WORDT € 3,00 IN MINDERING GEBRACHT.
Maaltijd salades
MET DIVERSE WARME VISSORTEN
KLASSIEKE WIJZE
MET GEBAKKEN KIPPENDIJ
MET KROKANT GEKRUIDE FALAFEL EN MOZZARELLA