Even binnen kijken

Rondleiding

Via de lift of de trap gaat u twee verdiepingen omhoog, waar u op het Achterdek terecht komt. Gaat u rechts, dan komt u in ons mooie, rustig gelegen restaurant, het Urkerdek. Hier heeft u een schitterend uitzicht over oud Urk en de levendigheid van de haven. Het Urkerdek biedt plaats aan ongeveer 60 personen.

Gaat u links, loopt u richting het Lidodek, Voordek en Terras. Op het Voordek geniet u een adembenemend uitzicht over het IJsselmeer, het strand en oud Urk. U kunt er genieten van een kopje koffie met gebak maar ook voor lunch, diner en feestjes is het zeer geschikt. Hier kunnen ongeveer 100 personen zitten.

Het Lidodek is een sfeervolle zaal, waar u heerlijk uitkijkt over het IJsselmeer. Ook deze zaal geeft gelegenheid tot ongeveer 100 personen. Het Lidodek en Voordek worden gescheiden door een geluidsdichte schuifwand. Is deze wand geopend, dan kunt u hier terecht met meer als 450 gasten voor allerhande feesten en partijen.

Op ons prachtige terras kunt u hele jaar door genieten van de zon, droog en verwarmd zitten. Ons terras bied rond 116 zitplaatsen.

In het voor- en najaar kunt u al snel op ons terras plaatsnemen, want het terras is verwarmd en heeft windschermen.