Menu's
– TOMATEN-CREMESOEP met stokbrood en aioli
– NIJLBAARSFILET OF SCHNITZEL geserveerd met aardappelgarnituur en rauwkost
– COUPE MET 2 BOLLEN ROOMIJS EN SLAGROOM OF KOFFIE MET BONBON
VANAF 2 PERSONEN TE BESTELLEN
UIT TE BREIDEN MENU: VAN 1 TOT 3 GANGEN
VOORGERECHT:
• PROEVERIJ VAN DIVERSE VIS EN VLEESWAREN, INCLUSIEF OSSENHAASPUNTJES EN GAMBA’S
HOOFDGERECHT:
• VIS / VLEES HOOFDGERECHT INCLUSIEF GARNITUREN
NAGERECHT:
• GRAND DESSERT MET DIVERSE ZOETIGHEDEN
VOORGERECHT € 26,70 p.p.
VOOR- EN HOOFDGERECHT € 46,70 p.p.
VOOR-, HOOFD- EN NAGERECHT € 52,70 p.p.
– TOMATEN-CREMESOEP OF GOED GEVULDE VISSOEP met brood en aioli
– HEILBOTFILET OF VARKENSHAAS geserveerd met aardappelgarnituur en rauwkost
– CREME BRULEE MET 1 BOL IJS
VANAF 2 PERSONEN TE BESTELLEN
1 CARPACCIO per persoon, GEPELDE GAMBA’S EN OSSENHAASPUNTJES
GESERVEERD MET AARDAPPELGARNITUUR, RAUWKOST, BROOD EN DIVERSE SMEERSELS
WORDT GELIJKTIJDIG GESERVEERD