Koude starters
TRIO VAN NOORSE GARNALEN, WARM GEROOKTE ZALM EN PALING
MET COCKTAILSAUS, ZOETZUUR VAN KOMKOMMER, PAPRIKA
MET MOZZARELLA, RUCOLA, TOMAAT, PESTO EN BALSAMICO DRESSING (VEGA)
VERRASSING VLEES VARIA
BROOD MET DRIE SMEERSELS
MET MOSTERD-DILLE DRESSING, RUCOLA EN KARTOFFELSALADE
ZOETZUUR VAN KOMKOMMER, CITROEN CREME
MET RUCOLA, GEROOSTERDE PITJES, PESTODRESSING EN PARMEZAANSE KAAS
Soepen
MET ZALM EN GAMBA’S
MET KIP (OOK VEGETARISCH TE BESTELLEN)
Warme voorgerechten
IN KNOFLOOK-CHILISAUS
IN KETJAPSAUS
*
Hoofdgerechten Vis
TRIO VAN SNOEKBAARS, ZALMFILET EN SLIPTONG
GEBAKKEN, MET MOSTERDSAUS, +/- 350 GR.
GEBAKKEN, MET MOSTERDSAUS
GEBAKKEN, MET MOSTERDSAUS
MET CITRUS MAYONAISE, GEBAKKEN
GEBAKKEN, +/- 700 GR., MET MOSTERDSAUS
GESERVEERD MET FRIET, MAYONAISE EN SALADE
Hoofdgerechten Vlees
TRIO VAN KIPPENDIJ, VARKENSHAAS EN TOURNEDOS
TOURNEDOS (175 GR.) EN GEPELDE GAMBA’S
MET KETJAPSAUS
MET ATJAR KROEPOEK
MET CHAMPIGNONROOMSAUS, CHAMPIGNONS, HAM EN UI
MET PEPERSAUS
GESERVEERD MET DIVERSE SAUSEN
Vegetarische gerechten
MET GEWOKTE GROENTEN EN ROOMSAUS