Koude starters
TRIO VAN NOORSE GARNALEN, WARM GEROOKTE ZALM EN PALING
MET COCKTAILSAUS
MET MOZZARELLA, RUCOLA, TOMAAT, PESTO EN BALSAMICO DRESSING (VEGA)
VERRASSING VLEES VARIA
BROOD MET DRIE SMEERSELS
MET MOSTERD-DILLE DRESSING EN SLA
OP EEN BEDJE VAN SLA
MET RUCOLA, GEROOSTERDE PITJES, PESTODRESSING EN PARMEZAANSE KAAS
WORDEN GESERVEERD MET BROOD EN AIOLI
Soepen
MET ZALM EN GAMBA’S
MET KIP (OOK VEGETARISCH TE BESTELLEN)
WORDEN GESERVEERD MET BROOD EN AIOLI
Warme voorgerechten
VEGETARISCH
MET SOJA WASABI DRESSING EN FIJNE PREI
IN KNOFLOOK-CHILISAUS
IN KETJAPSAUS
WORDEN GESERVEERD MET BROOD EN AIOLI
Hoofdgerechten Vis
TRIO VAN SNOEKBAARS, ZALMFILET EN SLIPTONG
GEBAKKEN, MET REMOULADESAUS, +/- 350 GR.
GEBAKKEN, MET REMOULADESAUS
GEBAKKEN, MET REMOULADESAUS
MET DILLE MARINADE, UIT DE OVEN
GEBAKKEN, +/- 700 GR., MET REMOULADESAUS
GESERVEERD MET BOSPADDENSTOELEN RISOTTO
Hoofdgerechten Vlees
TRIO VAN KIPPENDIJ, VARKENSHAAS EN TOURNEDOS
TOURNEDOS (175 GR.) EN GEPELDE GAMBA’S
MET OOSTERSE SAUS
MET ROOMSAUS
MET CHAMPIGNONROOMSAUS
MET PEPERSAUS
GESERVEERD MET DIVERSE SAUSEN
Vegetarische gerechten
MET PARMEZAANSE KAAS EN RUCOLA
MET GEWOKTE GROENTEN EN ROOMSAUS
DE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIET, MAYONAISE EN SALADE.
GEBAKKEN AARDAPPELS EN EXTRA GROENTEN ZIJN VOOR € 5,00 PER GARNITUUR BIJ TE BESTELLEN.
GEPOFTE AARDAPPEL MET GESMOLTEN KAAS EN CRÈME FRAÎCHE VOOR € 7,50 PER STUK BIJ TE BESTELLEN.
SATESAUS, CHAMPIGNONROOMSAUS OF STROGANOFF SAUS BIJ TE BESTELLEN VOOR € 2,50 PER BAKJE.
Maaltijd salades
MET DIVERSE WARME VISSORTEN
MET OLIJVEN, TOMAATJES EN PARMEZAANSE KAAS
MET MOZZARELLA, RUCOLA, TOMAAT, PESTO EN BALSAMICO DRESSING (VEGETARISCH)