Menu's
ROMIGE TOMATEN CRÈMESOEP (VEGETARISCH OF MET KIP) MET BROOD EN AÏOLI
VISFILET (150 GR) MET REMOULADESAUS OF SCHNITZEL MET ROOMSAUS, GESERVEERD MET BIJPASSENDE GARNITUREN
COUPE MET 2 BOLLEN ROOMIJS EN SLAGROOM OF KOFFIE/THEE MET BONBON
LICHTGEBONDEN VISSOEP MET ZALM EN GAMBA’S OF SOEP VAN HET MOMENT MET BROOD EN AÏOLI
ZALMFILET UIT OVEN MET RISOTTO OF VARKENSHAAS MET ROOMSAUS GESERVEERD MET BIJPASSENDE GARNITUREN
CRÈME BRÛLÉE MET 1 BOL ROOMIJS
VANAF 2 PERSONEN TE BESTELLEN
TE BESTELLEN TOT 15:00 UUR
PROEVERIJ VAN DIVERSE VIS- EN VLEESWAREN VAN DE KAART, BORRELBROOD MET DIVERSE SMEERSELS EN EEN KOPJE TOMATENSOEP
WORDT GELIJKTIJDIG GESERVEERD
VANAF 2 PERSONEN TE BESTELLEN
1 CARPACCIO per persoon, GEPELDE GAMBA’S 60 GRAM p.p. EN OSSENHAASPUNTJES 60 GRAM p.p., GESERVEERD MET FRIET, SALADE, BROOD EN DIVERSE SMEERSELS
WORDT GELIJKTIJDIG GESERVEERD