Fijne rundvleessalade, zalmsalade, Griekse salade, balletjes gehakt in satésaus, varkenshaas in roomsaus, kippendij, warme rijst, friet, stokbrood, aioli en sauzen.
Het buffet komt in één keer op de buffettafel.
Fijne rundvleessalade, zalmsalade, Griekse salade, balletjes gehakt in satésaus, varkenshaas in roomsaus, kippendij, warme rijst, friet, stokbrood, aioli en sauzen.
Het buffet komt in één keer op de buffettafel.
Karbonade, stoofvlees, speklappen, rookworst, 3 soorten stamppot, zilveruitjes, augurk en mosterd.
Het buffet komt in één keer op de buffettafel.
Koud: Huzaren- en kipsalade rijkelijk gecombineerd met diverse soorten vleeswaren, sauzen en stokbrood met aioli.
Warm: Seizoens vis, gebakken zalm, gemarineerde varkenshaas met roomsaus, kippendij met Stroganoff saus, 2 soorten warme verse groenten, salade, gebakken aardappelen, friet en mayonaise.
Het buffet komt in één keer op de buffettafel.
Zalm- en rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten rauwkost, gerookte zalm, paling, makreel, gamba’s, vleesplank van chorizoworst, Coppa di Parma, carpaccio, ossenworst, diverse sauzen, stokbrood en smeersels.
Het buffet komt in één keer op de buffettafel.
Koud: Zalm-, aardappel-, kip- en rauwkostsalade, gerookte zalm, haring, carpaccio, Coppa di Parma, diverse sauzen, stokbrood en aioli.
Warm: Gebakken kabeljauwfilet, gebakken zalm, varkenshaas, kippendij met bospadenstoelensaus, 2 soorten warme groentes, salade, gebakken aardappelen, friet en sauzen.
Het buffet wordt in 2 gangen geserveerd.
Koud: Zalmsalade, gerookte zalm, paling, huzarensalade, gegarneerd met luxe vleeswaren, stokbrood met smeersels.
Warm: Gebakken kabeljauw, gebakken zalm, biefstuk van de haas, varkenshaas medaillons met roomsaus, kippendij in Stroganoff saus, aardappelgratin, friet, 2 soorten warme groenten en rauwkost.
Het buffet wordt per gang op de buffettafel geplaatst.
Koud: Gerookte zalm, makreel en paling, gamba’s, zoute haring, carpaccio van rund, gerookte kipfilet, Coppa di Parma met meloen, salade van pasta met gerookte eendenborst, mini brood en stokbrood met diverse smeersels.
Soep: Dubbel getrokken runderbouillon in een glas geserveerd.
Warm: Kabeljauw en zalmfilet in boter gebakken, medaillons biefstuk v/d haas, varkenshaas medaillons in roomsaus, seizoens vlees specialiteit (b.v: herten biefstuk of wild zwijn goulash of lamskoteletten), gebakken aardappelen, aardappelpuree, friet, sauzen, 2 soorten warme groenten en rauwkost.
Dessert: Door onze chef rijkelijk samengesteld dessertbuffet.
Koffie: kopje koffie of thee met bonbons.
Het buffet wordt per gang op de buffettafel gezet.
Alle prijzen zijn per persoon, inclusief BTW